Teamleden toevoegen

In het menu (klik op teamnaan rechtsboven) kun je kiezen voor 'Teamleden'. Klik daarop en je komt op de pagina voor het beheer van de teamleden.
Voeg een speler of coach toe.
De coach of speler krijgt een mail en kan die uitnodiging accepterren en een wachtwoord aanmaken om in te loggen.

Dit is de mobiele versie van het invoeren van teamleden. Vul de gegevens in en klik op "Toevoegen".
Het wijzigen van bijv. het emailadres is achteraf niet nog niet mogelijk, zorg dat de juiste wordt ingevoerd.