Team beheer

Alleen de beheerder kan teams beheren

Open het menu rechtsboven bij je clubnaam en klik op "teams". Als deze optie lichtgrijs is en je er niet op kunt klikken dan heb je geen rechten om een team te beheren. Alleen de beheerder heeft die rechten.
Binnenkort komt er een optie om te bekijken wie die beheerder van je club is. Wil je dit weten, stuur ons dan een mail op [email protected].

Een team toevoegen

Als je de rechten hebt krijg je een overzicht van de teamleden en erboven de button "Team toevoegen".
Klik hierop en onderstaand invulformulier verschijnt.

Vull het formulier in en klikt op "Voeg team toe".
De gebruiker die de rechten heeft om een team toe te voegen wordt direct automatisch toegevoegd aan het team als trainer. Vervolgens kun je ver met het toevoegen van teamleden.

Een team verwijderen

Ga naar de teams optie in het menu en klik op de 3 puntjes achter een team voor deze optie. Daar staat de optie 'Verwijderen'.

LET OP: dat er geen belangrijke video's en tagging staat onder het team dat je gaat verwijderen. Immers alles wat eronder hangt wordt dan verwijderd.

De naam van een team veranderen

Dat kan op dit moment nog niet. Een team verwijderen en opnieue toevoegen is dan een optie, maar niet als er veel video's en of tagging aan het team hangt, zie LET OP in dit document.