Teamtags gebruiken

De teamtag is een tag waarvan je zelf kan bepalen hoe die eruit ziet.
De omschrijving, inlooptijd en uitlooptijd kun je instellen.
Het is de beste tool om consequent over meerdere wedstrijden met dezelfde tags te taggen.
Het is niet handig om elke keer andere omschrijvingen te gebruiken binnen teamtags.

Je kunt op 2 manier teamtags (je eigen tags) aanmaken.
Met optie 2 kun je ze selecteren voor een wedstrijd.

Optie 1: Via het menu waar je ze beter kunt beheren.
Ga naar menu (klik op teamnaam rechtsboven) en klik op "TeamTags".

Optie 2: Ga naar een bestaande video op een wedstrijd en klik op 'tagging' icon.
Ga vervolgens onder de player naar "Teamtags beheren". Nu kom je op een schermpje waar je bestaande teamtags kunt aan zetten voor deze wedstrijd.

De sneltoets kun je gebruiken bij achteraf taggen op je labtop of destop computer.
De tijd voor en na tag zijn de tijden die voor en achter een moment zitten.
Dus tag je een actie als corner, dan zou je de tijd voor op 3 kunnen zetten (seconden) en de tijd na zou je op 10 seconden kunnen zetten. Dan krijg je dus blij een clipje altijd iets van 13 seconden lang.