De standaard tags voor korfbal

TeamTV heeft met behulp van experts een tag-panel ontworpen voor korfbal.

De volgende video's en statistieken worden daarmee gegenereerd:

• Alle aanvallen en verdedigingen van beide vakken.
  • Alle genomen kansen in de wedstrijd
  • Statistieken van alle spelers met shot rendementen
  • Aanvals rendementen van alle vakken
  • Rebound percentages per vak

Doe nu het volgende om een wedstrijd te taggen:

1. Scroll naar het begin van de wedstrijd, waar de scheidsrechter in fluit.
  2. Klik op het team/vak dat balbezit heeft en zal starten.
  3. Als iemand een kans neemt, klik op "Schot mis" of "Schot goal"
  4. Als de bal verloren gaat (muv. de rebound) tag dat dan als "Balverlies" (belangrijk voor rebound percentage)
  5. Als de bal naar het andere vak gaat tag dan "Balover".
  6. Ga door en begin weer bij stap 4 tot einde wedstrijd.

Zorg dat balbezit altijd aan staat bij een team. In prinicpe verandert hij steeds automatisch van balbezit. Bijvoorbeeld bij 2 goals (vakwissel) of bij 1 goal en als je "balover" tagt.

Als je nog meer details wil invoeren per speler kun je aan de rechterkant op een kans klikken (pennetje):

Het volgende scherm verschijnt en je kunt extra details per schot invoeren.
Deze gegevens worden dan allemaal zichtbaar in de statistieken.

Als de livetagging gebruikt wordt dan zal na het koppelen van de video dit ook allemaal zichtbaar zijn.
Het aanpassen van de livetagging is hier dus ook mee mogelijk geworden.