Hoe te starten met TeamTV?

Op onze website www.teamtvsports.com kun je direct een demo omgeving aanvragen door je mailadres in te vullen. Er komt vervolgens een scherm waar je meer gegevens in moet vullen om de omgeving aan te maken.

Ga aan de slag zoals hieronder aangegeven en je krijg snel een indruk van hoe teamTV werkt.

1. Kijk in je mailprogramma voor de uitnodiging die je van TeamTV automatisch ontvangt na aanmaken van de demo.
  2. Klik op accepteren en maakt een wachtwoord voor de TeamTV omgeving aan.
    Nadat de demo omgeving is aangemaakt bestaat TeamTV uit één team en één gebruiker. De persoon die de aanvraag gedaan heeft is tevens beheerder van de omgeving voor zijn/haar club.
  3. Nodig een coach en een speler uit om ook in te loggen in TeamTV.
  4. Maak een wedstrijd aan.
  5. Upload een video voor deze wedstrijd.
  6. Start met taggen om video's te genereren voor je team.
  7. Vraag de toegevoegde spelers om een door jou aangemaakte video te bekijken.
  8. Maak een playlist.
  9. Check de livetagging mogelijkheden voor jouw sport.

TIP: Ten allertijde kun je ons vragen stellen, in het menu (klik op je teamnaam rechtsboven) staat een optie 'Livechat'. Daar kun je veel gestelde vragen zien en je kunt er een vraag rechtstreeks aan ons stellen.

R