Welke tagging/coderings mogelijkheden zijn er?

Er zijn meerder mogelijkheden om te taggen/coderen:

Optie 1: Record knop: Variabele lengte van video clips en eigen naam geven

Voordelen:  zeer eenvoudig.
Start eenvoudig met de 'record knop' Klik hier voor meer informatie.

Optie 2: Teamtags: Zelf snel tags maken met een vaste naam en lengte

Voordelen: je kunt bij meerdere wedstrijden dezelfde tags gebruiken, en het werkt zeer snel tijdens het taggen (1 toets).
Gebruik teamtags om je eigen tags aan te maken en te taggen. Klik hier voor uitleg.

Optie 3: Gebruik de standaard tags die voor jouw sport gemaakt zijn

Voordelen: statistieken worden vastgelegd, elke wedstrijd hetzelfde gebruiken.
Klik hier voor uitleg over de standaard tags die voor een sport zijn gemaakt.
Deze zijn sport specifiek en vergen wel wat meer uitleg.

Optie 4: Gebruik de livetagging voor tijdens de wedstrijd

Voordelen: livestatistieken tijdens de wedstrijd, grote tijdbesparing achteraf.
Klik hier voor gebruik van livetagging tijdens een wedstrijd.
Ook dit vergt wat aandacht maar biedt vele voordelen als informatie tijdens de wedstrijd en tijdsbesparing voor de coach achteraf.

R 17-2021