Een streamingbox kiezen

Om de beelden van je camera door te sturen naar de server van TeamTV, heb je een streamingbox nodig. Die kan er zo uitzien:

Wat doet een streamingbox?

• Een streamingbox zet de beelden die het ontvangt (meestal via een HDMI-kabel) om in een ander formaat;
  • De beelden worden in dit formaat verzonden naar de locatie die jij hebt ingesteld in de web-interface.

Waar moet je op letten?

• Controleer of de streamingbox werkt met jouw internetverbinding (kabel, wifi of 4G/5G);
  • Ga na of de streamingbox de beelden kan coderen in de gewenste resolutie (720p, 1080p of zelfs 4k);
  • Maak zeker dat je een RTMP-adres kunt instellen, om de stream naartoe te sturen. Je krijgt dit adres van TeamTV.

Voorbeelden van streamingboxen:

• Magewell Ultra Stream HDMI;
  • E2 HDMI Video Encoder;
  • Of zoek op Google naar 'HDMI video encoder' en kijk goed naar de specificaties.

M. 02-01-2021 R