Een livestreamlicentie kopen in de STORE

Bij het inloggen zie je de TeamTV-apps die actief zijn. De STORE toont alle beschikbare apps die je direct kunt aanschaffen of eerst kunt uitproberen. Een daarvan is de app ‘Livestreaming’.

Wanneer je op STORE klikt, zie je alle beschikbare apps staan.

Klik op de app ‘Livestreaming’.

Je ziet onderstaande beschrijving van de livestreaming-app. Start jouw proefperiode of schaf direct de licentie aan door op een van de twee groene knoppen eronder te klikken.

Wat zijn de kosten van livestreaming?

Klik hier voor meer informatie.

M. 29-12-2020 R