De Data Studio: individuele gegevens

In de data studio kom je door linksboven op het logo te klikken en voor "Data studio" te kiezen. Dit komt omdat de data studio een aparte app is in TeamTV.
Om terug te komen naar de wedstrijden van je team klik je op het logo en dan op "TeamTV".

Data Studio

Dit is het overzicht waar je alle individuele gegevens van spelers kunt bekijken over alle wedstrijden. Alle schoten, doorloopbalen, korte kansen, strafworpen en vrije ballen zijn hier te bekijken. Zowel statistieken als beelden. Want klikken op een cijfer is direct een video van die momenten zien.

Deze gegevens zijn ook nog zichtbaar van het  seizoen KL seizoen 2019-2020.

Kies als eerste het team waarvan je gegevens wil zien. Vervolgens kun je van één of meerdere wedstrijden de statistieken zien en bovendien kun je erop klikken om de videos te zien. Op je mobieltje zal dit wel lastiger te bekijken zijn dan op de labtop of desktop computer (of tablet).
Klikken op een gegeven, bijvoorbeeld de 5/15 bij de dynamische kansen van Olav van Wijngaarden geeft het volgende scherm met video clips.

Als de livetagging van TeamTV zelf wordt gebruikt, wat een aantal clubs doen, dan is ook de "Weergave afstanden" aan te klikken en kun je ook de rendementen zien binnen de verschillende afstanden.
Er is een help-item te bekijken over de weergave van de TeamTV livetagging statistieken. Klik dan hier.

Doe er je voordeel mee als speler of coach.