Aanleveren statistieken

De afspraak in de KL is dat van elke thuiswedstrijd het thuisteam de statistieken maakt.
De statistieken dienen gemaakt te worden in het programma van Joost Spierings zoals dat al jaren gebeurd. Het aanleveren van deze statistieken kan door het bestand te mailen naar Joost Spierings.

Regels: aanleveren statistieken voor de volgende dag 10.00 uur.

Joost Spierings voegt alle statistieken tesamen en verspreid deze weer onder de analisten en coaches van de korfbal leaque.
Ook ontvangt TeamTV deze statistieken.
TeamTV zorgt dat deze statistieken aan de video komen te hangen voor 15.00 uur op maandag. Daardoor kan er op maandag geanalyseerd worden. Deze statistieken zijn dan zichtbaar in de datastudio (individuele gegevens) maar ook op de "Play" pagina in TeamTV zelf waar je komt door op "Play icon" te klikken, zie rode pijl.

Er kan ook live getagt worden met de TeamTV livetagging, maar die gegevens kunnen niet aangeleverd worden bij Joost en zijn daardoor niet geldig. Wel kun je ze gebruiken ipv de statistieken van Joost omdat je dan ook de locatie gegevens van de schoten erbij hebt.
Een aantal clubs doen dit er extra bij om zo meer informatie te verzamelen, ook voor tijdens de wedstrijd.