Centrale statistieken verrijken met posities

Als de centrale statistieken gekoppeld zijn dan zouden op maandag om 15.00 alle statistieken zichtbaar moeten zijn. Als je dan naar je wedstrijd gaat via Play of Tagging, dan krijg je de melding dat er statstieken staan.
Deze moet je voortaan zelf naar je toe halen.

Met één druk op de knop staan de statistieken dan in jouw eigen omgeving. Als dit gedaan is is het ook mogelijk om deze statistieken te verrijken met extra gegevens. Het meest belangrijke gegeven is de positie van het schot.

Dit kun je als volgt doen:
Ga naar de wedstrijd en naar 'Tagging'.
Klikt vervolgens rechts in de lijst op "Schot ..." en dan wel op het 'edit' pennetje erachter.

Het volgende formulier verschijnt nu:

De video draait steeds opnieuw af. Bekijk wat de locatie van het schot is en klik in de plattegrond de positie aan.

Het invoeren van 'schotbeen', 'druk' en de 'assist' komen niet in het standaard dashboard terug.
Wel is het mogelijk om in de Data Studio een export naar CSV te doen (in te lezen in excel). Je kunt dan zelf van elke schot de gegevens bij elkaar zoeken en mogelijk in een ander programma tonen (Tableau, Excel, Metadata, enz)