Centrale statistieken ophalen

Als de centrale statistieken gekoppeld zijn dan zouden op maandag om 15.00 alle statistieken zichtbaar moeten zijn. Als je dan naar je wedstrijd gaat via Play of Tagging dan krijg je de melding dat er statstieken staan.
Deze moet je voortaan zelf naar je toe halen.

Deze actie zal alleen zichtbaar zijn voor gebruikers met een 'trainersrol'.
Met één druk op de knop staan de statistieken dan in jouw eigen omgeving.
Vervolgens kun je die gegevens dan gebruiken om te verrijken.
Of om clips naar jouw playlists te brengen.

Ook kun je die 'copieer slag' weigeren omdat je zelf live getagt hebt op je eigen wedstrijd omdat je die eigen gegevens wil blijven zien.