Statistieken van Joost Spierings importeren

In de KL wordt het Statistieken programma van Joost Spierings gebruikt om tijdens de wedstrijd in te voeren.
Als de KL straks begonnen is zal TeamTV deze statistieken koppelen aan de wedstrijden.

Maar in de oefenperiode is dat niet zo. Dus daar wordt alleen de video gedeeld.
Toch kun je zelf, als er ingevoerd is, deze statistieken koppelen aan de video.

1. In het programma van Joost zit een export functie:  "Naar TeamTV". Laat die lopen.
  2. Het xml bestand dat daaruit komt gaan we koppelen
  3. Klik op het logo linksboven en ga naar "Importer"
  4. Kies de wedstrijd waar het om gaat (soms laat hij 2 wedstrijden van hetzelfde zien, dat is wat verwarrend, maar kies de eerste maar).
  5. Hij doet nu een aantal checks op de geldigheid van het XML document
  6. Zoek vevolgens het begin van de wedstrijd op (fluitsignaal) en
  7. Check de momenten rechts of die kloppen en zo ja klik op SET
  8. Doe hetzelfde voor tweede helft
  9. Importeer het

Als dit gelukt is hangt alles eraan !